WINTERPARK
Winterpark
04 november 2017
Aquabest Eindhoven
€32,50
Event site
Jawohl!! Het mooiste festival van het jaar is weer in aantocht: Winter Park Festival! Op zaterdag 4 november is het party machen op Aquabest in Eindhoven, want de confetti is bij elkaar geraapt, de ski's en snowboards zijn gewaxt, Cafe Costa is van de partij, het bier staat koud en het heuvellandschap ligt er perfect bij voor een toekomstige sneeuwpiste.

FASE 1: Zwarte Piste ticket - UITVERKOCHT!
FASE 2: Blauw Piste ticket - €32,50 (incl. fee)
FASE 3: Groene Piste ticket - €37,75 (incl. fee)

Zwarte Piste tickets
De echte professionele après skiërs zijn er natuurlijk als allereerste bij en haalden een Winter Park Festival ticket in Fase 1. Deze tickets zijn compleet uitverkocht!

Blauwe Piste tickets
Wanneer de Fase 1 tickets zijn uitverkocht gaan we gelijk over tot de Blauwe Piste tickets (Fase 2). Was jij niet op tijd met een Zwarte Piste ticket te bestellen, of zie je jezelf meer als een recreatieve après skiër? Dan ben je met dit ticket alsnog helemaal het mannetje of vrouwtje! Voor maar €32,50 (incl. fee) sluit jij lekker aan in het feestgedruis.

Groene Piste tickets
Natuurlijk hebben wij ook rekening gehouden met de treuzelende après skiër door middel van een Groene Piste ticket! Een Groene Piste ticket kost €37,75 (incl. fee) en is verkrijgbaar vanaf het moment dat Fase 2 volledig is uitverkocht. De treuzelende après skiërs kijken eerst de kat uit de boom voordat ze een winters sprongetje durven te maken. Maar eenmaal aan de gang, doen ze niets onder voor de doorgewinterde après skiërs!