KLETSKOEK
Kletskoek
24 september 2017
Beachclub Sunrise
€17,50 (ex. fee)
Event site
Gerelateerd: NieuwsFotosVideosFlyers
Het is weer tijd voor Kletskoek! Na een uitverkochte editie in maart 2017 staat er zondag 24 september weer iets heel moois op de planning. We hebben het even geheim moeten houden, maar nu mag de hele wereld het weten!

Line up: Andrea Oliva / Benny Rodrigues / Bjorn Wolf / Eva Antoni & Lockar / Kind Aan Huis

Kletskoek brengt een ode aan de zomer zoals je die altijd al hebt willen ervaren. Verwacht rokende barbecues, smakelijke cocktails en een heerlijke vibe, klinkt goed he? Beachclub Sunrise is zondag 24 september weer de place to be voor House, Deephouse, Techhouse en een vleugje Techno... ditmaal gepresenteerd door dé perfecte line up!

Niemand minder dan de drijvende kracht achter het populaire UNITED ANTS is aanwezig op Kletskoek; Andrea Oliva! Natuurlijk staat hij er niet alleen voor en neemt hij eindbaas Benny Rodrigues mee. Benny heeft tijdens de stagehosting op Lakedance het Kletskoekbos omver geblazen en staat 24 september weer paraat achter de decks. Bjorn Wolf, Eva Antoni & Lockar en Kind Aan Huis sluiten zich aan bij de line up en zorgen voor een heerlijke zondag dansen & chillen!

Tickets staan NU online! Wees er snel bij en haal je tickets voor maar €17,50 (ex. fee) in de voorverkoop.