Nieuws 2017
Er zijn geen nieuwsberichten gevonden in de maand December
Archief
Meer informatie »
30-11-2017 // Masquerade haalt Franky Rizardo naar Beachclub Sunrise!
Het exclusieve oud & nieuw evenement Masquerade keert dit jaar mooier terug dan ooit. Van 21:00 tot 05:00 uur brengt Masquerade bij Beachclub Sunrise in Best een avond vol wonderen, fijne muziek, een line up met onder andere Franky Rizardo en ANOTR én natuurlijk een grootse vuurwerkshow op het moment suprême. Ga feestelijk én onbezorgd het nieuwe jaar in, wa (...)
Lees meer
Meer informatie »
17-11-2017 // Vacature: Marketing & Communicatie
First Vision organiseert sinds het jaar 2000 zowel kleine als grootschalige publieksevenementen op diverse locaties, waaronder; Aquabest, E3-strand, Eindhoven Centrum en poppodium de Effenaar te Eindhoven. Op deze locaties is First Vision verantwoordelijk voor de concepten Lakedance, Winter Park Festival, Royal Dutch Eindhoven, Kletskoek, Masquerade Midnight, Sneakerz in de Sta (...)
Lees meer
Meer informatie »
03-11-2017 // Masquerade - Night of Wonders
Op zondag 31 december sluiten we 2017 in stijl af tijdens Masquerade: Night of Wonders! Beachclub Sunrise zal worden omgetoverd tot een wonderbaarlijke locatie waar een divers programma en een intieme sfeer de nacht zullen vullen. Natuurlijk zal er op het moment suprême weer een prachtige, grote vuurwerk show aanwezig zijn om 2018 perfect te starten. Met een uniek all-inc (...)
Lees meer
Meer informatie »
22-09-2017 // Kletskoek 24.09.17: TIMETABLE!
Barbecue, chillen, vrienden, deephouse, techhouse en een vleugje techno. Er is toch niks beters om het weekend zo af te sluiten? Zondag 24 september is het tijd voor een speciale zondag editie van Kletskoek bij Beachclub Sunrise. Kletskoek is meer dan trots op de line up, want Zwitserse house-held Andrea Oliva komt vanuit Ibiza richting Kletskoek gevlogen. Samen met Benny Rodri (...)
Lees meer
Meer informatie »
17-08-2017 // Nieuwe Kletskoek in aantocht!
Het is weer tijd voor Kletskoek! Na een uitverkochte editie in maart 2017 staat er zondag 24 september weer iets heel moois op de planning. We hebben het even geheim moeten houden, maar nu mag de hele wereld het weten!
Lees meer
Meer informatie »
28-06-2017 // Lakedance 12.08.17: line up release!
Op zaterdag 12 augustus is het tijd voor de tweede 2017 editie van Lakedance en er is goed nieuws! Na een hele fijne editie in mei te hebben meegemaakt, is de Lakedance line up voor augustus nu compleet en kan iedereen zich opmaken voor een nieuwe zomerse festivaldag! NERVO, Quintino, Todd Terry, Franky Rizardo, Tony Junior, Billy the Kit en Benny Rodrigues zijn slechts een kle (...)
Lees meer
Meer informatie »
19-04-2017 // Lakedance haalt W&W naar Eindhoven!
De line up voor Lakedance is compleet! Zaterdag 20 mei is het weer tijd voor de eerste Lakedance editie van 2017 en zal Aquabest veranderen in de ultieme bestemming voor de echte festival lovers. Een hele fijne line up, de meest zomerse muziek en de lekkerste cocktails staan klaar om alle bezoekers een echte vakantie feeling te geven. Lakedance presenteert met gepaste trots d&e (...)
Lees meer
Meer informatie »
01-02-2017 // Vacatures First Vision
Altijd al willen werken op een festival? First Vision heeft een aantal vacatures open staan!
Lees meer
Meer informatie »
31-01-2017 // Kletskoek 2017!
Kletskoek is zurück! Op zaterdag 18 maart kleurt Beachclub Sunrise zwart, rood en geel tijdens deze Duitse Kletskoek editie. Ter ere van het 5-jarig bestaan is Kletskoek afgereisd naar het land waar tech- en deephouse in Europa haar intrede deed: Duitsland.
Lees meer