12-12-2012 // Lakedance 2013 data, kerstshop en filmmaand!
Nu de koude winterperiode toeslaat kan ook Lakedance niet wachten tot de zomer van 2013. Een zonovergoten en stijf uitverkochte editie in Augustus staat nog vers in het geheugen, maar tijd vliegt voorbij en dus is het tijd voor 2013 nieuws, want dat is er volop! Zaterdag 01 juni en 10 augustus licht heel Aquabest weer op in de kleuren van Lakedance zoals nooit tevoren.

December Kerstshop
Nog op zoek naar een ideaal kerstcadeau? Lakedance heeft de ideale oplossing in huis. Een ticket voor de eerste of beide edities van het festival verpakt in een luxe cadeauverpakking, een coole zonnebril of Lakedance All Stars by Unickz. Er is voor ieder wat wils verkrijgbaar in de speciale Lakedance Kerstshop. Verras je vrienden, familie of kennissen met een origineel cadeau en neem een kijkje in de Lakedance Kersthop. Dit is tevens de allereerste gelegenheid om een ticket te bemachtigen voor Lakedance in 2013. Check hem via lakedance.nl/kerstshop

Januari Filmmaand
Zet de popcorn maar alvast klaar want de gehele januari maand is filmmaand bij Lakedance. Deze maand komen alle Lakedance after films weer naar voren in een ludieke Facebook app. Kijk terug op voorgaande Lakedance edities en maak hierbij gratis kans op een Lakedance 2013 free pass voor jou en een vriend(in). Check voor meer info en updates de Lakedance Facebook.

Tickets
Tickets voor Lakedance in 2013 zijn de komende twee weken exclusief verkrijgbaar via de Kerstshop. Gedurende de maand Januari zal er een exclusieve Early Bird plaatsvinden omtrent de Combi tickets voor 2013. Meer info daarover volgt tussen kerst en oud & nieuw. De reguliere verkoop start vervolgens daarna via firstvision.nl/tickets en alle Bel Company filialen.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijf je up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud, Youtube, Netlog, Hyves en de gratis First Vision iPhone app.

Lakedance online
http://www.lakedance.nl/
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://nl.netlog.com/lakedance
http://lakedance.hyves.nl
http://www.lakedance.nl/kerstshop