06-12-2013 // Kletskoek, 01.02.14, Beachclub Sunrise
Zaterdag 1 februari 2014 stijgt de temperatuur bij Beachclub Sunrise naar Italiaanse waarden voor de tweede editie van Kletskoek. Van 14:00 tot 23:00 uur serveert Kletskoek: Mamma Mia, verse deep- & techhouse uit eigen Pizzeria! Na de overweldigend goed ontvangen eerste editie is het tijd voor een vers vervolg aan het water van Aquabest. De BBQ als culinaire invulling transformeert komende editie volledig naar authentiek Italiaanse pizza’s. Tickets inclusief en exclusief pizza zijn vanaf nu beschikbaar via; www.firstvision.nl/tickets.

Tickets inclusief en exclusief pizza zijn vanaf nu beschikbaar via www.firstvision.nl/tickets


Musica
Kletskoek brengt de beste deep- & techhouse naar het Brabantse strand. In de grote zaal worden de eerste uren afgebakken met dansbare deephouse om vervolgens door te mengen naar een stevige portie techhouse. Area numero secondo zal ook komende editie ingevuld worden door jongens van ’t Platteland. Platteland is een platform voor muziekliefhebbers, aankomende afbakkers en (stille) gieters. Jongens van ‘t Platteland zijn vers en dat proef je!

De volledige line up wordt binnenkort bekend gemaakt via de officiële online kanalen.

Bus di Pizza
Naast de verse beats staat komende editie het pronkstuk van de Italiaanse keuken centraal. Vers gebakken door de meest karakteristieke pizzabus van regio Eindhoven. Na een aantal uren swingen moet er ook goed gegeten worden en daar zorgt Kletskoek voor. Margherita’s, Quatro Stagjonnies en Tutti Frutti’s, ze zijn allemaal in huis, buon appetito!

Biglietti
Kletskoek heeft een gezellig exclusieve capaciteit. Zowel de tickets inclusief pizza á € 25,00 (ex fee) als de tickets exclusief pizza á € 17,50 (ex fee) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Segui Kletskoek
Via de Kletskoek & Platteland Facebook pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Kletskoek. Daarnaast is Kletskoek ook te volgen via de First Vision Soundcloud!

Kletskoek online
http://www.firstvision.nl
http://www.facebook.com/kletskoek
http://facebook.com/plattelandehv
http://soundcloud.com/firstvision