13-01-2014 // De Lakedance 2014 data!
Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent de hoogste tijd voor vers Lakedance 2014 nieuws, want dat is er voldoende! De data zijn nog enige tijd geheim gehouden maar vol trots presenteert Lakedance wederom twee edities in 2014, namelijk op zaterdag 7 juni en zaterdag 9 augustus 2014 staat Aquabest in het teken van; Life’s a Beach! Daarnaast lees je hier de goede voornemens van Lakedance, info over de speciale SLAM!FM presale week en de daarbij horende reis naar Thailand die te winnen valt gedurende deze actieweek. Volop nieuws, dus lees snel verder!

Better, not bigger!
Lakedance, geboren in 2005, bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest heeft in de afgelopen jaren een mooie en gezonde groei doorgemaakt met als hoogtepunt het ongelofelijk vette en uitverkochte feest in augustus 2013. Maar nu is het mooi geweest, Lakedance heeft haar max bereikt en wordt niet meer groter! De focus voor 2014 en komende jaren ligt vol op nog meer beleving en het perfectioneren van het zomerse concept. Met het huidige bezoekersaantal weet Lakedance de intimiteit te waarborgen waar het festival zo om geprezen wordt en kan de organisatie iedere bezoeker een dag vol kwalitatief plezier van jewelste bezorgen. Better, not bigger, dat is waar Lakedance voor staat en gaat in 2014!

Life’s a Beach!
Het thema van aankomende Lakedance editie is; Life’s a Beach! Daarmee zetten we voor even alle negatieve zaken aan de kant en is er alleen ruimte voor zon, zand, water, mooie mensen en vooral veel feestplezier. In het kader van dit thema heeft Lakedance wel iets heel speciaals bedacht; Win een vakantie naar het prachtige Thailand voor 2 personen! Het land van zon, zee, tempels en prachtige stranden ligt dichterbij dan ooit voor degene die een kaartje kopen in de SLAM!FM presale week. Hoe te winnen? Dat lees je hieronder…

SLAM!FM Pre-sale Week
Bemachtig als aller eerste je Lakedance 2014 combi-ticket voor slechts € 50 (ex fee) in de SLAM!FM pre-sale week van zaterdag 25 januari 10:00 uur t/m zaterdag 1 februari 10:00 uur! Je pakt hiermee niet alleen € 10,- korting op een combi-ticket maar je maakt ook nog eens automatisch kans op de te gekke vakantie naar Thailand voor 2 personen, die verloot wordt onder alle kopers van een Lakedance 2014 combi-ticket in de SLAM!FM presale week. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een ticket aanschaffen in de betreffende actieweek en zorgen dat je gegevens kloppen bij het verkoopscherm.

Voor tickets klik: HIER!