24-02-2014 // Welcome Home Festival, 29-31 Mei, E3 Strand!
Welcome Home Festival! Op 29, 30 en 31 mei is het E3-strand in Eersel de beste locatie voor een vakantie in eigen land. Het E3-strand wordt tijdens een volledig nieuw camping festival voor drie dagen je feestelijke thuis. Een vernieuwend festival van techno tot rock-n-roll maken Welcome Home tot een nieuwe vakantie bestemming om nooit meer te vergeten. Startend op Hemelvaartsdag met het campingprogramma en afsluitend op zondag met het gezamenlijke ontbijt zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op dit prachtige Brabantse strand. Het wordt een weekend met je beste vrienden of vriendinnen want één ding is zeker; Welcome Home beleef je samen!

PROGRAMMA
Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) zet Welcome Home de deur open voor haar bezoekers. Met de opening van de camping en een dikke pre-party in de avond is deze dag de perfecte opwarmer voor een fantastisch weekend. Als de volgende ochtend de vogels fluiten, iedereen rustig zijn ogen opent en de zon het festival terrein al weer begint op te warmen, staat vrijdag 30 mei in het teken van de eerste volledige festivaldag. Bij de Open Huis stage voelt iedereen zich direct thuis met de stevige techno beats van binnen- en buitenland. De Tuinhuis stage zal zich van zijn meest sprekende tech-house kant laten zien en bij Le Garage, gehost door The Spineshakers, kun je zowel vrijdag als zaterdag terecht voor funky Rock ’n Roll. De intieme Blokhut Area staat op vrijdag en zaterdag garant voor eclectic sounds in de breedste zin van het woord! Na drie geweldige dagen van feesten, uit je dak gaan en genieten van de lekkerste muziek is er op zondag ochtend nog tijd voor een gezamenlijk camping ontbijt en de gewenste ochtendgymnastiek, voor we allen weer in een klein zomerslaapje duiken.

CAMPING
De camping vormt jullie thuisbasis en zal gekenmerkt worden door diversiteit, gastvrijheid, gezelligheid en het ultieme vakantiegevoel. Of je nu wilt ontspannen, nieuwe mensen wilt ontmoeten of de grootste lol wilt maken met je vrienden, op de camping is altijd wat te beleven. Wil je met een tent, camper, caravan, iglo of je zelf in elkaar getimmerde boomhut komen dan kan dat, het maakt allemaal niks uit. Maak van de camping je thuis, de ruimte is er en de rest komt vanzelf!

BAAS OP EIGEN CAMPING!?
Hoe cool zou het zijn om je eigen camping in te richten? Welcome Home biedt de mogelijkheid om samen met 5 tot 10 vrienden een eigen plek op de camping te creëren! Een voetbalveldje om je helemaal uit te leven, een zwembadje in de Hawaii sferen of een ander uniek en creatief thema. Welcome Home heeft de ruimte en zoekt de 500 meest gezellige, actieve en 100% festival kampeerders! De groepen met de beste ideeën krijgen naast de titel “Founder of Welcome Home”, gratis toegang tot het volledige festival + camping en ruim de kans om voorafgaand aan Welcome Home hun eigen thuishaven op te bouwen!
Spelregels:
- Houd rekening met algemene veiligheid!
- Denk aan een oppervlak van 10 x 10 meter.
- Alle groepsleden moeten duidelijk inbreng hebben binnen het plan.
- Mail je idee (tekst & afbeeldingen) naar baas@welcomehomefestival.nl

PLAYGROUND
Naast de camping zijn er op het festival terrein nog talloze andere leuke activiteiten te beleven. Op de Playground, met verschillende vette speeltoestellen kun je weer even helemaal terug naar de kindertijd. Verder staan er loungebedden op het strand, kun je voor leuke gadgets terecht op de markt en kun je genieten van mamma’s finest food op het centraal gelegen foodplein.

LINE UP & TICKETS
De line up van Welcome Home Festival wordt zeer binnenkort bekend gemaakt via de website en alle social media kanalen. Daaropvolgend zullen ook direct de diverse tickets in de verkoop gaan. Een weekend ticket inclusief camping (donderdag t/m zondag) voor één persoon is al verkrijgbaar voor €60. Kom je met vrienden, pak dan een groepsticket voor vier personen, die scoor je namelijk al voor €200. Heb je een bijzonder goede reden en kom je daarom niet het hele weekend, dan is er de mogelijkheid voor een vrijdag en zaterdag ticket voor €40 of een dag ticket voor de vrijdag á €20 of zaterdag á €25. Alle tickets zijn binnenkort gemakkelijk en snel verkrijgbaar via de First Vision ticketshop!

VOLG WELCOME HOME
Blijf up-to-date en volg Welcome Home via Facebook en Twitter en Spotify. Voor meer informatie en al het laatste nieuws kun je ook terecht op www.welcomehome.nl.