19-03-2014 // Welcome Home Festival: Trailer, Line-up & Tickets!
Welcome Home Festival geeft op 29, 30 en 31 mei 2014 een nieuwe dimensie aan het E3-strand in Eersel. Met een knallende techno line-up, het baas op eigen camping concept en een super scherpe entreeprijs gaat WHF direct voor een succesvolle geboorte van een nieuw camping festival. De line-up, trailer en tickets staan vanaf vandaag online en zijn te vinden op de officiële website.

LINE-UP
Donderdag 29 mei 2014 (Hemelvaartsdag) brengt Welcome Home een regionaal gezelschap naar Eersel om het festival gezellig te starten met deephouse sounds van NERD en Hiddem Up. Het stevigere werk in de avond zal gebracht worden door Jongens van ’t Platteland, meer nieuws over dit gezelschap zal binnenkort bekend worden gemaakt. Vrijdag, de eerste festival dag, staat direct vol met helden uit de scene; Secret Cinema, Egbert (live), Andre Galluzzi en Michel de Hey zijn slechts een kleine greep uit het totaalaanbod.
Naast de techno georiënteerde stages is er op zowel vrijdag als zaterdag, ook ruimte voor afwisseling. Zo hebben The Spineshakers een eigen area met funky rock-n-roll en bij de Ghetto Bingo area kan je terecht voor een flinke dosis credible eclectic sounds. Ook op zaterdag staan er weer diverse supersterren als Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, 2000 And One en Ninetoes op het programma. De volledige line-up is te vinden via de Welcome Home Festival website en de Welcome Home Festival trailer.

BAAS OP EIGEN CAMPING!?
Hoe cool zou het zijn om je eigen camping in te richten? Welcome Home biedt de mogelijkheid om samen met 5 tot 10 vrienden een eigen plek op de camping te creëren! Een voetbalveldje om je helemaal uit te leven, een zwembadje in de Hawaii sferen of een ander uniek en creatief thema. Welcome Home heeft de ruimte en zoekt de 500 meest gezellige, actieve en 100% festival kampeerders! De groepen met de beste ideeën krijgen naast de titel “Founder of Welcome Home”, gratis toegang tot het volledige festival + camping en ruim de kans om voorafgaand aan Welcome Home hun eigen thuishaven op te bouwen!
Spelregels:
- Houd rekening met algemene veiligheid!
- Denk aan een oppervlak van 10 x 10 meter.
- Alle groepsleden moeten duidelijk inbreng hebben binnen het plan.
- Mail het idee (tekst & afbeeldingen) naar baas@welcomehomefestival.nl.

TICKETS
Tickets voor Welcome Home Festival zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets en de officiële WHF website. Een weekend ticket inclusief camping (donderdag t/m zondag) voor één persoon is al verkrijgbaar voor €60. Kom je met vrienden, pak dan een groepsticket voor vier personen, die scoor je namelijk al voor €200. Heb je een bijzonder goede reden en kom je daarom niet het hele weekend, dan is er de mogelijkheid voor een vrijdag en zaterdag ticket voor €40 of een dagticket voor de vrijdag á €20 of zaterdag á €25.

VOLG WELCOME HOME
Blijf up-to-date en volg Welcome Home via Facebook en Twitter en Spotify. Voor meer informatie en al het laatste nieuws kun je ook terecht op www.welcomehomefestival.nl.