08-05-2014 // Lakedance 07.06.14: Steve Angello & Volledige Line-up!
Zaterdag 7 juni breekt tijdens de eerste editie van Lakedance in 2014, de zon weer door op Aquabest. Centraal deze editie staat het heerlijk zomerse thema; Life’s a Beach! Zet voor even alle negatieve zaken aan de kant, want er is alleen ruimte voor zon, zand, water, mooie mensen en vooral een spectaculaire line up met internationale knallers! Lakedance presenteert met zeer grote trots een ware superster op 7 juni; Steve Angello! Naast deze Zweedse held staan onder andere Basto, AN21, Quintino, Tube & Berger en Egbert (live) op het muzikale menu. Lees snel verder…

Main stage
Dit jaar presenteert Lakedance een headliner uit de absolute top van de house scene. Met jarenlange ervaring binnen het misschien wel bekendste house-trio ter wereld, mag Lakedance niemand minder dan Steve Angello aan de line up toevoegen. Steve Angello komt niet alleen overgevlogen vanuit Zweden, ook AN21 vult met zijn melodieuze house sounds een prominente plek in binnen de line up. De inmiddels goede bekende van de show Quintino, het opkomend EDM talent MOTi, en het 19 jarige wonderkind Thomas Newson, bekend van de mega hit ‘Flute’, brengen ieder met hun specifieke en energieke sounds de line up naar een ongekend niveau. De dag wordt ingeleid door regionale talenten Medito ft Sebass en Hiddem Up. Host van de dag is Mitch Crown.

Het laatste en zeker niet het minste plekje van de main stage line up, wordt ingevuld door Basto. Deze goede vriend van Lakedance zal niet alleen een knallende set neerzetten, maar heeft dit jaar een speciale toevoeging binnen het festival. Basto is namelijk verantwoordelijk voor het officiële Lakedance 2014 Anthem. Een preview van deze zomerse track is binnenkort te beluisteren via de online Lakedance kanalen.

Defected in the House
Defected viert dit jaar haar 15 jarig bestaan met een club tour op 15 verschillende locaties over de hele wereld. Lakedance behoort door de jarenlange samenwerking natuurlijk tot één van deze 15 locaties! De gouden (deep)house duo’s Tube & Berger, Chocolate Puma en Copyright staan deze editie garant voor de herkenbare Ibiza sound van Defected. Verder maken Sandy Rivera, Andy Daniell en Host MC Pryme van deze speciale 15e verjaardag van Defected er één om nooit te vergeten.

Kletskoek
Lakedance mag dit jaar een compleet nieuwe stage aan het muzikale menu presenteren. Kletskoek is er namelijk voor het eerst bij op Lakedance en wordt met een sfeervolle area letterlijk het bos in gestuurd. De allereerste line up van Kletskoek op Lakedance is er overigens zeker eentje om van te smullen. 2000 And One b2b Kaiserdisco, Egbert (live), de Franse N’to, en Nico Pusch brengen deze dag de meest verse deep en techhouse naar het Kletskoekbos. De line up wordt aangevuld door Wouter de Moor, Quinten 909 en Rick Lampe.

Mensroom
Kledingwinkel Mensroom brengt ook dit jaar weer de lekkerste beats naar de steiger op het water van Aquabest. Onder andere Bjorn Wolf, STVN & Bace, en BWS staan achter de draaitafels op deze knusse zomerse stage. Overige namen uit de Mensroom line up zijn Lemon Aid, Willem at Work, Niels Sterken en Dick Middelweerd.

Tickets
Voor Lakedance zijn regular –en combitickets verkrijgbaar. Een ticket voor Lakedance op 7 juni 2014 kost €35,- (ex. fee). Een combiticket biedt toegang tot de eerste –en tweede editie van Lakedance en bedraagt €60,- (ex. fee). Alle tickets koop je gemakkelijk en snel via www.firstvision.nl/tickets.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud, Youtube, Netlog en Hyves.

Lakedance online
http://www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://www.firstvision.nl