16-01-2015 // Lakedance 2015: Data, Thema & SLAM!FM Presale!
Lakedance draagt in dit nieuwe jaar een belangrijke boodschap en daarmee direct het thema voor 2015 uit; Live Your Bucket List! Met andere woorden, doe de dingen die het leven mogelijk maakt en laat dromen werkelijkheid worden. Zaterdag 13 juni en zaterdag 8 augustus 2015 zijn de data voor ieders Bucket List met als bestemming Aquabest bij Eindhoven. Daarnaast geeft Lakedance het goede voorbeeld met onder andere een 5-daagse citytrip naar New York en een skydive die te winnen zijn gedurende de SLAM!FM presale week. Volop wereldnieuws, dus lees snel verder!

Live Your Bucket List
Het thema van Lakedance voor 2015 is; Live Your Bucket List! Lakedance stimuleert het zoeken naar plezier, het ondernemen van activiteiten en het maximale uit het leven halen. Met de introductie van het thema voor 2015 wordt niet alleen de boodschap uitgedragen, maar gaan diverse dromen van Lakedance bezoekers werkelijkheid gemaakt worden. Een 5-daagse citytrip naar New York voor 2 personen, een skydive boven Ameland met een vriend(in) of met 7 vrienden in een limousine als VIP naar Lakedance! Stuk voor stuk onbetwiste Bucket List items en Lakedance gaat het mogelijk maken voor een paar gelukkige bezoekers die hun ticket aanschaffen in de SLAM!FM presale week! Daarnaast vraagt Lakedance haar bezoekers hun ultieme Bucket List moment te delen via #liveyourbucketlist. Alle ideeën zijn vervolgens te bekijken op de speciale live pagina; lakedance.nl/live

Bekijk hier de officiële Lakedance 2015 trailer!

SLAM!FM Presale Week
Van zaterdag 31 januari tot en met vrijdag 6 februari loopt de SLAM!FM presale week en zijn de Bucket List combi-tickets beschikbaar voor slechts € 55,- (ex fee). Een combi-ticket biedt toegang tot zowel de eerste als tweede editie van Lakedance in 2015 en kost na de presale week € 65,- (ex fee). Naast de € 10,- korting op het combi-ticket biedt het ticket ook kans op één van de te gekke prijzen. Elk Lakedance ticket bezit een uniek code wat direct het lotnummer is tot een selfie op Times Square, een parachutesprong boven de Waddeneilanden of een volledig VIP-pakket inclusief limousine voor 8 personen naar Lakedance 13 juni 2015! Het enige wat gedaan moet worden om kans te maken op één van deze droomprijzen is een combi-ticket aanschaffen in de SLAM!FM presale week via www.slamfm.nl of www.lakedance.nl.

Reguliere tickets
Na de SLAM!FM actieweek zijn er uiteraard weer losse Lakedance 13 juni, 8 augustus en combi-tickets verkrijgbaar. De prijs van een enkel ticket voor Lakedance kost € 38,50 (ex fee). Een combiticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance en bedraagt € 65,- (ex fee). Let op; deze prijzen worden gehanteerd vanaf 7 februari 2015 en zijn te zijner tijd beschikbaar via www.lakedance.nl en www.firstvision.nl/tickets.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud en Youtube.

Lakedance online
http://www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://www.firstvision.nl