15-01-2016 // LAKEDANCE: SLAM! PRE SALE WEEK!
Zaterdag 23 januari 2016 om 10:00 uur start de exclusieve SLAM! Pre Sale week! Een week lang, tot en met vrijdag 29 januari, scoor jij met een dikke korting jouw regular f combi ticket voor Lakedance 11.06.16 en/of 13.08.16. En zoals je van Lakedance mag verwachten maak jij ook nog eens elke dag kans op vette prijzen! Together We Are!

Het thema van Lakedance voor 2016 is bekend; Together We Are! Lakedance legt hiermee de nadruk op vriendschappen, samen feesten en met vrienden de wereld ontdekken. Er is zoveel moois te zien en te beleven, maar er is niks beters om dit te mogen delen met je beste vrienden. Precies om die reden maakt Lakedance het voor bezoekers die een Lakedance regular of combi ticket aanschaffen in de SLAM pre-sale week mogelijk om kans te maken op een reischeque t.w.v. maar liefst 2.000! Maak dromen werkelijkheid, bepaal zelf een prachtige bestemming en bovenal kies zelf met wie je deze unieke ervaring wilt delen. Naast deze hoofdprijs maakt iedereen tijdens de pre-sale week ook elke dag kans op n van de vele Lakedance prijzen pakketten bestaande uit vijf Lakedance VIP tickets, vijf tickets voor de officile Lakedance Afterparty, vijftig munten en vette Lakedance goodies!

Bestel een Lakedance regular of combi ticket van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 januari 2016 met een dikke early bird korting tijdens de SLAM! pre-sale week. Naast de early bird combi tickets zijn er dit jaar voor het eerst ook regular early bird tickets beschikbaar. Een regular ticket beidt toegang tot n van de twee edities en is verkrijgbaar met 5,- korting voor maar 34,50 (ex fee)! Een Lakedance combi ticket biedt toegang tot beide edities en is tijdens de SLAM! pre-sale week te verkrijgen met 10,- korting voor maar 55,- (ex fee)! Elk Lakedance ticket bezit een uniek code wat direct het lotnummer is voor het winnen van de vette prijzen en natuurlijk die felbegeerde hoofdprijs!