19-04-2016 // Lakedance 11.06.16: volledige line up!
Zaterdag 11 juni, van 13:00 tot 23:00 uur, breekt het zonnetje door op Aquabest tijdens de eerste Lakedance editie van 2016! Samen met een hele fijne line up verdeeld over vijf stages, de meeste zomerse muziek, special effects én natuurlijk de festivalbezoekers brengt Lakedance deze editie de ultieme ‘Together We Are’ feeling. R3HAB, Quintino, Dirty South, Chocolate Puma, Sick Individuals, Franky Rizardo, FeestDJRuud, LNY TNZ en nog heel veel meer artiesten verschijnen op stages van onder andere één van ’s werelds beste platenlabels, Defected Records, in het deep & techhouse bos van Kletskoek en in de ijskoude gezellige area van Winter Park. Together We Are!

Mainstage
Big stage, big names! Lakedance heeft dit jaar weer de armen uit de mouwen gestoken om verschillende internationale top acts naar het zonnige zuiden te halen. De echte headliners van de dag komen van eigen bodem en zijn onlangs nog samen de studio ingedoken: R3HAB en Quintino! Met hun remix van ‘Freak’ hebben ze momenteel een flinke hit te pakken en staan ze wereldwijd hoog in alle dance hitlijsten. Ook ‘Grammy Award Nominee’ Dirty South maakt vanuit Australië de oversteek naar Aquabest. Van dichter bij huis verwelkomt Lakedance Chocolate Puma en Sick Individuals. Chocolate Puma is met enige regelmaat te vinden achter de decks op Lakedance en verhuist deze editie van de Defected stage naar de mainstage. Sick Individuals vliegen tegenwoordig alle grote festivals van de wereld af om hun energieke sound te laten horen en maken zaterdag 11 juni een tussenstop op het grote podium van Lakedance. Om de line up nog mooier te maken voegt Lakedance Ferreck Dawn toe. Met zijn hit ‘Man Enough’, een remake van Toni Braxtons monsterhit ‘He wasn’t man enough’ uit 2000, heeft hij zich in korte tijd immens populair gemaakt. Upcoming talent Kav Verhouzer maakt de line up voor de Lakedance mainstage compleet. Dansen in de zon en chillen aan het water, met deze mainstage line up kan de zomer niet snel genoeg beginnen!

Defected
The world’s hottest house label: Defected! Al jaren vaste vrienden van Lakedance en dat is niet geheel zonder reden. De sfeer van Defected is onbeschrijfelijk en is voor de echte house liefhebber niet te missen. Defected heeft weer een aardig rijtje artiesten bij elkaar weten te trommelen om de Defected stage van Lakedance volledig over te nemen. Voorop in de strijd gaat Franky Rizardo, welke vorig jaar in augustus de Defected stage op sublieme wijze heeft afgesloten. Naast deze graag geziene gast, verwelkomt Lakedance een populair house duo uit de Defected stal: Tube & Berger. ‘Mister Defected himself’, Simon Dunmore, mag zeker niet ontbreken op de line up en wordt bijgestaan door Sonny Fodera, Sam Divine, Purple Disco Machine en Shovell (live).

Kletskoek
Kletskoek brengt ook in 2016 weer de dikste tech- en deephouse naar de bossen van Aquabest. Deze stage, met een unieke setting tussen de bomen, is dé ideale plek om even af te koelen en los te gaan op hele smakelijke muziek gepresenteerd door onder andere de uit Frankrijk afkomstige Technasia. Daarnaast vullen de tunes van Tapesh, Miss Melera en Prunk het knusse Kletskoek bos. De finishing touch van de Kletskoek line up bestaat uit Buurman & Buurman, Bram Fidder en Kevin Duane.

Winter Park
Winter Park en Café Costa slaan dit jaar de handen weer ineen om een beetje winterse gezelligheid naar het zomerse Lakedance te brengen. Na het succes van vorig jaar keert de Winter Park area nog groter én gekker terug. De stage wordt gehost door het bekendste feestcafé van Eindhoven en omstreken: Café Costa. De Winter Park stage wordt door hen omgebouwd tot een plek waar iedereen volledig los kan gaan op de enige echte feest DJ van Nederland: FeestDJRuud. Natuurlijk staat FeestDJRuud er niet alleen voor en kan hij support verwachten van LNY TNZ, Puinhoop Kollektiv, Lampegastuh, DJ Tiago Marques en Sylvie Thijs.

Mensroom
Mensroom is al jaren onlosmakelijk verbonden met Lakedance en zijn uiteraard ook deze editie van de partij met een eigen stage. Met een intieme area aan het water én een mix van local heroes en upcoming talents garandeert Mensroom een meer dan gezellige house vibe. De mannen die het voor Mensroom mogen gaan doen zijn STVN, Kruh, Jay Swiff, Ivo Foreal, Dirk Dali en Cirque du B2B.

Vervoer
In samenwerking met Party Reizen organiseert Lakedance ook dit jaar weer verschillende busreizen van en naar Lakedance. Net als andere jaren is Lakedance weer te bereiken met behulp van een pendeldienst. Een primeur dit jaar is dat er niet alleen een busverbinding is met het NS station in Best maar ook met het NS station in Eindhoven. Voor meer informatie over de opstapplaatsen én tickets voor de pendeldienst ga je naar www.partyreizen.nl. Er wordt aangeraden om tickets voor deze pendeldienst in de voorverkoop aan te schaffen.

Tickets
De laatste jaren is Lakedance volledig uitverkocht, wees er dus op tijd bij. Een regular ticket voor Lakedance bedraagt € 39,50 (ex fee), een combiticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance en bedraagt € 65,- (ex fee). Tickets zijn te verkrijgen via www.lakedance.nl en www.firstvision.nl/tickets. Liever als VIP naar Lakedance en genieten van luxe en unieke privileges? Stuur dan een bericht naar vip@firstvision.nl, want VIP tickets zijn alleen exclusief op aanvraag verkrijgbaar.