03-08-2016 // Winter Park 05.11.2016: Datum & Pre-Sale!
Damen und Herren, zomerse hitte schreeuwt om verkoelend nieuws! Jetzt geht's los want zaterdag 5 november 2016 keert Winter Park Festival terug op Aquabest bij Eindhoven! Van 13:00 uur tot 23:00 uur vliegen de opblaaskrokodillen tussen de kilo's confetti de verschillende festival tenten in en kunnen bezoekers, gewapend met de meeste foute skipakken, mutsen en geitenwollen sokken, weer ongegeneerd uit hun plaat gaan op de lekkerste Freestyle, Eclectic, Hardstyle en Techno beats. De pre-sale voor Winter Park Festival is inmiddels gestart en in slechts 5 uur tijd waren alle -10ºC Early Bird tickets verkocht! Wacht dus niet te lang en profiteer nog snel van 5 euro korting door je -5ºC Lazy Bird ticket vandaag nog te bestellen.

Mainstage powered by Café Costa
Het gezelligste feest café van Eindhoven heeft zich met een piste bully een weg weten te banen van de feesttent naar de Winter Park Mainstage. Aankomende editie host Café Costa dan ook de grootste area op Winter Park Festival. Met een overdosis aan gekkigheid, opblaasdieren, confetti, lederhozen en slagroomtaarten bevindt iedereen zich op glad ijs en komt niemand ongeschonden van deze zwarte piste.

Kletskoek
Net als voorgaande jaren host Kletskoek een heerlijke Deep- en Techhouse stage en is daarmee de perfecte area om na een stevig potje bierpong in de ijzige kou de innerlijke kachel weer even lekker op temperatuur te laten komen. Na verschillende hostings op Lakedance en natuurlijk een eigen stage op Winter Park Festival in 2014 & 2015, heeft Kletskoek meer dan voldoende piste ervaring om op 5 november opnieuw voor goud te gaan.

Raushaus powered by ST8MENT
Vorig jaar geïntroduceerd als kleine berghut op de oefenpiste maar op 5 november transformeert de Raushaus naar een volwaardige Hardstyle stage alleen toegankelijk voor de echte waaghalzen. De Raushaus stage wordt gehost door misschien wel Eindhovens bekendste Hardstyle label: ST8MENT! Koukleumen zit er zeker niet in want bij de Raushaus gaan van het begin tot het einde alle remmen los en stijgt de temperatuur tot ver boven het vriespunt!

Pre-sale
Zaterdag 30 juli is de exclusieve pre-sale van Winter Park Festival gestart met de verkoop van een beperkt aantal -10°C Early Bird tickets voor maar €19,50 (ex fee). Deze waren in slechts 5 uur al volledig uitverkocht! Inmiddels zijn is de verkoop van de -5°C Lazy Bird tickets ingegaan en haal je voor maar €24,50 (ex fee) jouw Winter Park ticket. Als ook de laatste Lazy Bird tickets de weg naar het dal hebben gevonden gaan de 0°C regular tickets in de verkoop. Regular tickets zijn te verkrijgen voor €29,50 (ex fee) en zijn net als de pre-sale tickets gemakkelijk te verkrijgen via www.winterparkfestival.nl

Fase 1: -10°C Early Bird tickets - € 19,50 (ex fee) [SOLD OUT!]
Fase 2: -5°C Lazy Bird tickets - € 24,50 (ex fee)
Fase 3: 0°C Regular tickets - € 29,50 (ex fee)

Tickets zijn te verkrijgen via www.winterparkfestival.nl of via www.firstvision.nl/tickets.