19-04-2017 // Lakedance haalt W&W naar Eindhoven!
De line up voor Lakedance is compleet! Zaterdag 20 mei is het weer tijd voor de eerste Lakedance editie van 2017 en zal Aquabest veranderen in de ultieme bestemming voor de echte festival lovers. Een hele fijne line up, de meest zomerse muziek en de lekkerste cocktails staan klaar om alle bezoekers een echte vakantie feeling te geven. Lakedance presenteert met gepaste trots dé headliner voor de eerste editie van dit jaar; W&W! Naast W&W reizen ook Bingo Players, Firebeatz, Jay Hardway, Mark With A K, Secret Cinema en nog veel meer artiesten af naar het meest zonnige festival van het zuiden!

De temperatuur begint weer langzaam te stijgen, Aquabest ligt er al weer paradijselijk bij dus laat het eerste echte zomerse festival maar komen! De tropische Lakedance Mainstage staat natuurlijk weer in het teken van de heetste (progressive) house artiesten. De absolute headliner van de eerste Lakedance editie is niemand minder dan W&W. Met hits als 'Don't Stop The Madness' en 'Rave after Rave' zullen zij de bezoekers trakteren op een diverse en energieke set. Zoals de bezoekers van Lakedance gewend zijn, zal de mainstage weer worden afgesloten met een flinke hoeveelheid vuurwerk en muziek tijdens de 'mind blowing' eindshow.

Mainstage
- W&W
- Bingo Players
- Dante Klein
- Firebeatz
- Jay Hardway
- Mike Williams
- Tom & Jame

Lakedance krijgt in 2017 weer hoog bezoek uit Londen. Defected Records stapt samen met onder andere Sandy Rivera, Simon Dunmore en een special guest in het vliegtuig richting Eindhoven om een eigen stage, volledig in het teken van warme, zomerse ibiza-house te hosten.

We Are Defected
- Special guest
- Sandy Rivera
- Simon Dunmore
- Dario D'attis
- Dj Licious
- Shovell LIVE

Bezoekers die even willen genieten van een beetje schaduw en lekker los willen gaan op deep- & techhouse kunnen terecht in de bossen van Aquabest. Op deze magische plek is ruimte gemaakt voor de heerlijkste deep- & techhouse muziek van Kletskoek. Secret Cinema en Jay Lumen zijn slechts een greep uit de line up die ervoor zorgen dat er bij Kletskoek volop gedanst kan worden.

Kletskoek
- Secret Cinema
- Jay Lumen
- Nakadia
- Detlef
- NERD
- De Te Kloppen Man

Winter Park mag na het succes van de afgelopen jaren zeker niet ontbreken op Lakedance. Wie vorig jaar bij Winter Park Festival is geweest weet wat ze te wachten staat. Samen met de vrienden van Café Costa uit Eindhoven zorgt Winter Park voor een 'overload' aan confetti, opblaasdieren en feestmuziek. Met de bijbehorende line up zal deze area garant staan voor een flinke dosis feest en gekkigheid.

Winter Park
- Mark With A K
- Johnny 500
- Dansado & De Feestneger
- Lampegastuh
- Tomcio
- Tiago Marques
- Sylvie Thijs

De laatste toevoegingen aan dit mooie lijstje zijn natuurlijk de regionale talenten van de Mensroom. De Mensroom is als sinds jaar en dag vaste prik op Lakedance en brengen ook in 2017 de meest fijne house klanken en melodieën van Eindhoven samen op deze zomerse area op het strand van Lakedance. Er is werkelijk niks beters dan met de voetjes in het zand, een ijskoud drankje in de hand, genieten van heerlijkste zomerse house muziek.

Mensroom
- Kruh
- Hermanos
- Carlo Kopana
- Sjak & Jack
- Nikky & Niels
- Cirque DU B2B

Vervoer
In samenwerking met Party Reizen organiseert Lakedance deze editie busreizen van én naar het festivalterrein. Lakedance is te bereiken met behulp van een pendeldienst tussen NS station Best <> Aquabest en een pendeldienst vanaf NS station Eindhoven <> Aquabest. Meer informatie over de opstapplaatsen én tickets (€ 5,00) is terug te vinden op www.lakedance.nl/pendeldienst. Er wordt aangeraden om tickets voor deze pendeldienst in de voorverkoop aan te schaffen.

Hotel arrangementen
Blijven slapen na Lakedance was nog nooit zo aantrekkelijk. Samen met het Holiday Inn Eindhoven, Hampshire Hotel - Crown Eindhoven, Novotel Eindhoven en Bed & Bos Best heeft Lakedance mooie deals samen weten te stellen. Alle Lakedance packages zijn voorzien van een overnachting, ontbijt en toegang tot Lakedance. Bij een overnachting in het Holiday Inn en het Hampshire Hotel - Crown Eindhoven is zelfs het vervoer van en naar het festivalterrein inbegrepen. Bezoek de website www.lakedance.nl/hotels voor meer informatie.

Tickets
Een regular ticket voor Lakedance 20.05.17 bedraagt € 39,50 (ex fee). Een combi-ticket voor beide edities op 20 mei en 12 augustus 2017 is verkrijgbaar voor slechts € 65,00 (ex fee). Tickets zijn te verkrijgen via www.lakedance.nl en via www.firstvision.nl/tickets. Liever als VIP naar Lakedance en genieten van luxe en unieke privileges? Ga dan naar www.lakedance.nl/vip voor alle mogelijkheden.

Volg Lakedance
Volg Lakedance via Facebook en Instagram en blijf zo up-to-date. Lakedance is ook te volgen via Youtube.