28-06-2017 // Lakedance 12.08.17: line up release!
Op zaterdag 12 augustus is het tijd voor de tweede 2017 editie van Lakedance en er is goed nieuws! Na een hele fijne editie in mei te hebben meegemaakt, is de Lakedance line up voor augustus nu compleet en kan iedereen zich opmaken voor een nieuwe zomerse festivaldag! NERVO, Quintino, Todd Terry, Franky Rizardo, Tony Junior, Billy the Kit en Benny Rodrigues zijn slechts een kleine greep uit het volledige programma en zorgen ervoor dat het zonnige Aquabest bij Eindhoven voorzien wordt van heerlijke EDM, house, techno en meer! Check snel de volledige line up en mis deze editie niet!

Absolute headliner van de dag is het vrouwelijke dj duo NERVO. Nog nooit eerder hebben deze dames hun skills kunnen tonen op Lakedance, maar in augustus is het dan eindelijk zover. Samen met onder andere Quintino, Sick Individuals en DubVision zetten zij de mainstage volledig op zijn kop met de vetste EDM sets.

Mainstage
- Nervo
- Quintino
- Sick Individuals
- DubVision
- Moksi
- Brooks
- Mr Belt & Wezol
- Steve Void

Lakedance is niet compleet zonder het wereldberoemde house label uit Londen: Defected! Voor het achtste jaar op rij reist de Defected familie met een heerlijke lijst aan artiesten af naar het zonnige zuiden om de bekende ibiza-house sound te vertegenwoordigen.

Defected
- Todd Terry
- Franky Rizardo
- Sonny Fodera
- Amine Edge & Dance
- Man Without A Clue
- Shovell LIVE

De echte techhouse en techno liefhebbers voelen zich helemaal thuis in het Kletskoek bos! Bij deze afgezonderde en knusse stage galmen, tussen de bomen door, de tofste beats gedraaid door onder andere Benny Rodrigues en Bram Fidder & Ici Sans Merci.

Kletskoek
- Benny Rodrigues
- Bram Fidder & Ici Sans Merci
- Karmon
- Park & Sons
- Entourage
- Jimmy Wilt

Jetzt geht's los! Winter Park zorgt ook in augustus samen met Café Costa voor de nodige 'verkoeling' op Lakedance. Confetti, co2, opblaasdieren en de meest uiteenlopende muziekstijlen, Winter Park haalt weer alles uit de kast om de nodige gekkigheid en feestmuziek te laten samen smelten tot een van de populairste areas van Lakedance.

Winter Park
- Tony Junior
- Billy the Kit
- Diaz & Bruno
- Lampegastuh
- MoombahBaas
- Tiago Marques
- Sylvie Thijs
- MC Steef

Het beste plekje op het strand is gereserveerd voor Mensroom! Voetjes in het zand en lekker genieten van house muziek gepresenteerd door regionale helden. Een strandfeestje zoals het hoort!

Mensroom
- N.E.R.D.
- Rubi K & KruH
- Samm Sxrreal & Nana Osé
- Bob Bouws & Boris Pompe
- Ché
- Jannick Megroot
- Cirque du B2B

Vervoer
In samenwerking met Party Reizen organiseert Lakedance deze editie busreizen van én naar het festivalterrein. Lakedance is te bereiken met behulp van een pendeldienst tussen NS station Best <> Aquabest en een pendeldienst vanaf NS station Eindhoven <> Aquabest. Meer informatie over de opstapplaatsen én tickets (€ 5,00 ex fee) is terug te vinden op www.lakedance.nl/pendeldienst. Er wordt aangeraden om tickets voor deze pendeldienst in de voorverkoop aan te schaffen.

VIP
Lakedance staat bekend om haar exclusive VIP arrangementen. Vanaf het VIP deck is er perfect zicht op de Lakedance mainstage en kan er rustig geborreld of lekker gedanst worden. VIP bezoekers worden compleet in de watten gelegd en hebben keuzen uit verschillende arrangementen óf kunnen een eigen custom made arrangement samen stellen. In een limo opgehaald worden, champagne bij aankomst en zelfs een compleet 3-gangen diner op het VIP-deck, alles is mogelijk! Meer informatie over Lakedance VIP is terug te vinden op www.lakedance.nl/vip.

Tickets
Regular tickets voor Lakedance 12.08.17 zijn voor maar € 39,50 (ex fee) te verkrijgen via www.lakedance.nl en via www.firstvision.nl/tickets. Liever als VIP naar Lakedance en genieten van luxe en unieke privileges? Ga dan naar www.lakedance.nl/vip voor alle mogelijkheden.

Volg Lakedance
Volg Lakedance via Facebook en Instagram en blijf zo up-to-date. Lakedance is ook te volgen via Youtube.