22-09-2017 // Kletskoek 24.09.17: TIMETABLE!
Barbecue, chillen, vrienden, deephouse, techhouse en een vleugje techno. Er is toch niks beters om het weekend zo af te sluiten? Zondag 24 september is het tijd voor een speciale zondag editie van Kletskoek bij Beachclub Sunrise. Kletskoek is meer dan trots op de line up, want Zwitserse house-held Andrea Oliva komt vanuit Ibiza richting Kletskoek gevlogen. Samen met Benny Rodrigues, Bjorn Wolf, Eva Antoni & LOCKAR en Kind Aan Huis draait hij de fijnste muziek de zomerse beachclub in. Check snel de timetable, trommel je vrienden op en haal je tickets nog in de voorverkoop!


Timetable
15:00 - 17:00 Kind aan Huis
17:00 - 18:30 Benny Rodrigues
18:30 - 20:00 Eva Antoni & LOCKAR
20:00 - 21:30 Bjorn Wolf
21:30 - 23:00 Andrea Oliva

Deze speciale zondag editie van Kletskoek staat niet alleen in het teken van de fijne muziek. Naast een meesterlijke line up en een waarschijnlijk heerlijk weertje (21ÂșC + zon), is er natuurlijk genoeg te beleven om het weekend volledig in stijl af te sluiten. Tickets voor Kletskoek zijn verkrijgbaar voor €17,50 (ex. fee) in de voorverkoop via www.firstvision.nl/tickets.

Er staat aanstaande zondag nog veel meer op het menu dan alleen de heerlijke setjes van de Kletskoek artiesten! De Kletskoek chef-koks staan deze editie in een burgertruck en zorgen voor smakelijke vleesbugers, visburgers of vegaburgers. Zondag 24 september gaat de chill-modus aan en ben je samen met vrienden bij Beachclub Sunrise (Aquabest) aan het juiste adres.

Volg Kletskoek
Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg Kletskoek via Facebook en Instagram en blijf up-to-date omtrent al het Kletskoek nieuws!