03-05-2018 // JUBILEUM EDITIE LAKEDANCE PRESENTEERT LINE UP!
Zaterdag 9 juni start de festivalzomer met de 25e editie van Lakedance! Na een eerste editie in 2005, presenteert Lakedance vanaf 2007 tweemaal per jaar het meest zomerse festival van het zuiden. Ook deze editie is het zonnetje en een heerlijk temperatuurtje al gereserveerd. Met trots presenteert Lakedance de volledige line up inclusief enkele leuke verassingen! Meer dan 40 artiesten reizen af naar het strand van Aquabest voor deze jubileum editie. Naast de mainstage, onze Londense vrienden van Defected, de feestbeesten van Winter Park en de kroeg van Bavaria, introduceert Lakedance dit jaar 2(!) nieuwe area's. Benieuwd naar de line up en de stages? Lees snel verder!

Mainstage
De fijnste (progressive) house platen nemen ook deze editie weer de mainstage over. Gedraaid door de wereldsterren van eigen bodem Blasterjaxx en Ummet Ozcan! Zowel Blasterjaxx als Ummet Ozcan vliegen momenteel de gehele wereld over om hun muziek door de speakers te pompen op de grootste festivals. De energieke en melodische sounds van Dannic en Jay Hardway nemen iedereen mee tijdens een muzikale Lakedance roadtrip. Het Nederlandse DJ duo The Him is wereldberoemd buiten Nederland en hebben nu als missie om ook hun thuisland volledig over te nemen. De line up wordt compleet gemaakt door de Belgische Henri PFR, Lemon Aid en MC Haits.

Defected
Wat is Lakedance zonder Defected? Al sinds 2009 prijkt de Defected stage op het Lakedance terrein en zijn sindsdien niet meer weg te denken op het programma. Onze Londense vrienden hebben voor de 19e keer een heerlijk rijtje artiesten weten op te trommelen om deze dag de echte Ibiza house ten gehore te brengen. Amerikaanse house legende Todd Terry en Defected eindbaas Simon Dunmore voeren de line up aan. The Shapeshifters, bekend van de mega hit 'Lola's Theme' en Josh Butler nemen ook plaats achter de decks van Defected. Low Steppa, Jess Bays en percussionist Shovell (Live) vliegen mee vanaf Londen naar Eindhoven en maken de line up helemaal af.

Winter Park
Voor de echte feestbeesten is Winter Park de place to be! Confetti, opblaaskrokodillen en een tornado aan energieke sounds vliegen je om de oren. Het wordt knallen met Paul Elstak, een georganiseerde chaos bij Puinhoop Kollektiv en een mix aan alle muziekstijlen bij Lampegastuh. Eindhovense vrienden Rugged en De Lievelings DJ's van je Zusje zorgen ervoor dat het feest naar een next level getild wordt. Tomcio, Tiago Marques, Party DJ W en Bonte Carlo zijn de party animals die samen met eerder genoemde artiesten de Winter Park stage onder handen nemen.

Heimwee (NIEUW!)
Het splinternieuwe concept Heimwee gaat dit jaar tijdens de eerste editie van Lakedance voor het eerst de grote mensen wereld in. Zoals de naam al doet vermoeden, neemt Heimwee je mee naar de mooiste momenten uit je leven. Deze Lakedance editie neemt Heimwee je mee op zomervakantie met je ouders. Heerlijk op de camping zorgeloos genieten van al het mooie dat de Heimwee camping te bieden heeft. Verwacht de beste muziek van vroeger, R&B classics, guilty pleasures en 90's/00's hits gestoken in een vrolijk jasje. We dansten vroeger allemaal mee op de camping liedjes, maar één baas stak daar met kop en schouder bovenuit. Iedereen kent het dansje nog steeds uit zijn hoofd, maar niets is beter om het live te zien. Niemand minder dan Jody Bernal komt een classic setje draaien inclusief natuurlijk zijn hit 'Que Si, Que No' live gezongen! De line up wordt verder ingevuld door de helden Bonxo, Phenleau, Girlpower Amsterdam, Derek Shots, Brocco, Dirty-T, Braeff en We 'r Saints.

This is Music (NIEUW!)
Naast Heimwee wordt Lakedance ook verrijkt met This is Music. This is Music zal de rauwe randjes van de dancemuziek opzoeken. Hierdoor zal deze stage de beste kwaliteit deephouse en techno uit de speakers laten klinken. (Inter)nationale namen uit de underground scene zullen hun opwachting maken op deze editie van Lakedance. Pig & Dan, Juan Sanchez, Sandrien en Boris Werner zijn artiesten die precies weten wat deze stage nodig heeft en zal de technoliefhebbers meenemen in een muzikale trip.

Bavaria
Bavaria is ook weer aanwezig met een eigen kroeg en neemt je mee door de verschillende muziekstijlen die onze wereld te bieden heeft. Van reggae naar happy hardcore en van Nederlandstalige meezingers tot disco. De muziek gaat van de hak op de tak, maar met een biertje in de hand is het perfect om samen met vrienden los te gaan, te dansen of juist lekker ongegeneerd mee te zingen.

Tickets
Een regular ticket voor Lakedance 9 juni 2018 bedraagt € 44,- (inc. € 3,50 servicekosten & BTW). Een combi-ticket voor beide edities op 9 juni mei en 11 augustus 2018 is verkrijgbaar voor slechts € 72,50 (inc. € 4,49 servicekosten & BTW).