17-08-2010 // Lakedance: All you need to know..
De kaartverkoop van Lakedance zaterdag 21 augustus op Aquabest (de tweede editie van dit jaar, de tiende in totaal) loopt als een trein. Zeker nu er voor aanstaande zaterdag zo'n 26 graden en veel zon voorspeld is in Best! Wel kan het 's avonds flink afkoelen dus neem iets warms mee; er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Overigens ligt er voor iedereen die een kluisje huurt een klein cadeautje klaar. Happy Lakedance!Festival
Op zaterdag 21 augustus vindt Lakedance weer plaats op Aquabest. Hieronder vind je alles wat je als bezoeker moet weten.

Routebeschrijving
Lakedance wordt gehouden op Aquabest te Best (vlakbij Eindhoven) en is zowel met auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Tussen Station Best en Aquabest rijden de hele dag pendelbussen op en neer. Een pendelbusretourtje kost 6 euro. Met de auto komen kan ook, er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerticket kost 10 euro, voor de hele dag. Voor de routebeschrijving kan je hier een PDF downloaden.

Het weer
Voor komende zaterdag is zo'n 25 graden en veel zon voorspeld in Best! Wel kan het 's avonds flink afkoelen dus neem iets warms mee; er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Bij een buitje worden er gratis ponchos uitgedeeld!

Legitimatie
Er wordt op leeftijd gecontroleerd. De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt, anders kom je er niet in.

Timetable en floormap
De timetable en floormap van de gehele dag kun je hier als PDF downloaden!

Kluisjes
Ook op Lakedance zijn voldoende kluisjes te huur. De huur van een kluisje bedraagt EUR 6,- en de borg is EUR 5,-. Je kunt tijdens het festival bij je kluisje om hier spullen uit te halen of in te doen.

Drugs
Wij conformeren ons aan het lokale beleid van de officier van justitie:
Op dit evenement geldt een zero tolerance beleid, dit houdt in dat zowel hard drugs als soft drugs verboden zijn.

Spullen
We krijgen veel vragen over het meenemen van spullen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Lakedance CD & Anthem 'Window of Joy'
Leuk voor onderweg en nog volop verkrijgbaar: de CD Lakedance 2010, compiled & mixed by Funkerman. Een heerlijke zomers compilatiealbum met tracks als 'New Life' van Funkerman (samen met Fedde le Grand en Dany P-Jazz) en 'Back & Forth' (Fedde's Future Funk Remix). De slottrack is het Lakedance 2010 anthem 'Window Of Joy' van Jordy Lishious. De Lakedance CD is o.a. te koop bij Bol.com en via iTunes.

Het anthem 'Window Of Joy' is te downloaden via Beatport, iTunes en Dance-Tunes.

Wijnbar & koffiehuis
Nieuw op Lakedance!! Voor de fijnproevers is er een wijnbar (naast de Main Stage), waar diverse soorten luxe wijnen per glas te bestellen zijn. 'Cup of Jo' pakt uit met een eigen koffiehuis, waar je heel ontspannen in een zomers decor kan genieten van hun versgemalen kopjes koffie.

Video
Terugblikken op de eerste Lakedance editie van dit jaar (26 juni) kan met onderstaande compilatievideo, gemaakt door Oxford House Amsterdam. Je hoort het Lakedance 2010 anthem 'Window of Joy' van Jordy Lishious. Bekijk hem hier.

Website
Check hier de Lakedance website.