05-02-2011 // Eerste editie van Lakedance gaat naar 18 juni!
In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd is, vindt de eerste Lakedance editie van dit jaar niet plaats op 25 juni, maar op zaterdag 18 juni 2011. Dit in verband met de overvolle (inter)nationale festivalkalender. Ook de bijbehorende beperkingen qua line-up spelen hierbij een rol. De nieuwe datum geeft de organisatie de ruimte om het evenement neer te zetten zoals ze dat voor ogen hebben. Locatie en tijd zijn ongewijzigd: van 13.00 tot 23.00 uur op Aquabest in Best, bij Eindhoven. Het tweede Lakedance strandfeest staat gepland op zaterdag 20 augustus.

Tickets kosten 29,50 euro, verkrijgbaar bij alle Free Record Shops en online via onze website. Voor 55 euro heb je een voordelig duo-ticket dat toegang geeft tot beide Lakedance feesten (op 18 juni en 20 augustus); duo-tickets zijn alleen beschikbaar via onze website. Reeds gekochte kaartjes met vermelding '25 juni' worden automatisch omgezet naar 18 juni; er worden geen nieuwe tickets verstrekt aan de vroege vogels. Tickethouders die hinder ondervinden van de nieuwe datum kunnen tot 1 april 2011 hun geld terugkrijgen door vr die datum een mailtje te sturen naar: support@timoco.eu. Geretourneerde tickets worden ongeldig gemaakt.

De Lakedance line-up wordt begin maart pas bekend gemaakt. Wel kan de area indeling alvast prijsgegeven worden. Op het Main Stage komen traditiegetrouw diverse housestijlen aan bod. Het Britse Defected in the House podium is dit jaar wederom aanwezig, met naast de heetste dj's ook live artiesten (zang, percussie) en meer entertainment (www.defected.com). In de Minimum area hoor je dikke techhouse, techno en minimal. Het Mensroom platform is er voor de lokale ongeremde freestyle dj's. In de Mensroom kledingzaak op de Kleine Berg in Eindhoven gaan vanaf maandag 30 mei lucratieve Lakedance acties lopen (www.mensroom.nl). En alsof het allemaal nog niet leuk genoeg is, is er 18 juni ook een Funcamp (powered by 'Kletskoek' (www.facebook.com/kletskoek) met speeltuin, spelletjescamper en meer coole dingen!

Lijkt het festivalseizoen nog heel ver weg? Een geheugensteuntje; Lakedance 2010 ging er zo aan toe; After Film Lakedance 21-08-2010

De kaartverkoop is gestart via deze website. Updates en acties vind je op de First Vision Facebook en Lakedance Facebook Page.