04-05-2011 // LAKEDANCE PUBLICEERT TRAILER, LINE-UP EN MEER!
Zaterdag 18 juni wordt het genieten aan het water van Aquabest! Tijdens de eerste editie van Lakedance 2011 mogen meer dan dertig dj’s verdeeld over vier podia hun hartverwarmende kunsten komen vertonen. Naast de Main Stage, zullen Defected in the House, Minimum en het Mensroom platform weer prominent aanwezig zijn op het meest zomerse festival van het Zuiden!

First Vision en Oxford House hebben de laatste hand gelegd aan de officiële trailer en vragen zich af: Wat doe jij 18 juni? Bekijk de Lakedance trailer:Main Stage
Lakedance brengt op 18 juni weer een zeer divers scala aan (inter)nationale topartiesten. Headliner AN21 is al lang niet meer het broertje van, maar maakt wereldwijd furore met zijn energieke optredens en floorfilling producties. Hetzelfde geldt voor Michael Woods, remixer van Martin Solveig’s megahit “Hello” en hard op weg om de onbetwiste nummer één in de progressive-house scene te worden. Naast deze twee internationale paradepaardjes kunnen Nederlandse grootheden als Funkerman en Bingo Players zeker niet ontbreken. Andere namen op het hoofdpodium zijn Ministry of Sound ambassadeurs Plastik Funk, het Duitse tech-house duo Kaiserdisco en rising stars Sander Young & Pieter Steijger. De host van de dag is niemand minder dan co-producer van het Lakedance 2011 Anthem: Mitch Crown!

Defected in the House
Populair over de hele wereld en zeker niet minder aan het Brabantse strand. Met een arsenaal aan internationale headliners als The Shapeshifters, David Penn, Simon Dunmore, Miss Divine en percussionist Shovell reist het Londense label voor het derde achtereenvolgende jaar af naar Aquabest. Chocolate Puma en Ricky Rivaro van eigen bodem begroeten hun buitenlandse Defected vrienden op Lakedance om weer een spetterende performance in een unieke setting neer te zetten!

Minimum
Geboren in 2010 op Lakedance is het Minimum concept eigenlijk al niet meer weg te denken van het festival. Minimum staat voor de energieke en dansbare vorm van techno, minimal en tech-house in de breedste zin van het woord en heeft als handelsmerk: aan eenvoud herkent men de vakman! Gregor Tresher, Michel de Hey, Remy, Warren Fellow, Juan Sanchez en Rick Lampe zijn de vakmannen die in een frisse omgeving zullen zorgen voor de pompende en donkere beats.

Mensroom
Waarschijnlijk de meest intieme stage op Lakedance is de op het water gelegen Mensroom area. Het onlangs volledig vernieuwde ponton aan het einde van de steiger is Mensroom’s ultieme freestyle area en tevens kweekvijver voor de grotere podia. Artiesten achter de drijvende decks op deze stage zijn: Yves Eaux, Eric Valentine, Cincity's Jazz, Tommie Frencken, Bockieman, MissingLinx, Willem At Work en Hein Bouws.

Champagne Brunch
Wie voor 30 euro een Lakedance kaartje koopt bij herenzaak Mensroom op de Kleine Berg in Eindhoven heeft automatisch toegang tot de gratis champagnebrunch voorafgaand aan het festival. Heb je al een kaartje gekocht en wil je toch naar de champagnebrunch? Houd dan facebook.com/lakedance goed in de gaten!

Kletskoek
Give me a break, give me a Kletskoek! Nieuw op Lakedance is de Kletskoek area, geen muzikaal geprogrammeerde invulling, maar goed gevuld met knotsgekke activiteiten en bezienswaardigheden. Alvast een beetje in de stemming komen kan op facebook.com/kletskoek.

Website
De belangrijkste basic informatie omtrent Lakedance 18 juni kan worden nagelezen op de vernieuwde website www.lakedance.nl. Daarnaast is daar tevens de officiële trailer te zien en een preview van het Lakedance 2011 anthem te beluisteren!

Volg Lakedance!
De Lakedance Facebook en Twitter pagina’s zijn de hotspots voor updates en win-acties over het festival, dus houd die goed in de gaten. Heb je geen Facebook of Twitter, dan kan je Lakedance ook volgen via Hyves, Netlog en uiteraard www.firstvision.nl.

Tickets
Tickets voor Lakedance 18 juni kosten 29,50 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets, alle Free Record Shops en kledingzaak Mensroom in Eindhoven. Late beslissers opgelet! Vorige edities waren stijf uitverkocht en ook nu loopt de kaartverkoop al weer erg hard. Bezoekers van Lakedance op 18 juni én 20 augustus zijn beter af met een duo-ticket voor slechts 55 euro. Duo-tickets bestellen kan via firstvision.nl/tickets. Als VIP naar Lakedance is 18 juni ook mogelijk! Voor meer info en opmaat gemaakte reserveringen kan je mailen naar vip@firstvision.nl

Lakedance online
www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://nl.netlog.com/lakedance
http://lakedance.hyves.nl
http://www.firstvision.nl