02-01-2012 // Lakedance 2012 Data en Voorverkoop
Na twee magistrale Lakedance edities in 2011 maken we ons langzaam klaar voor de zomer van 2012. In de maanden juni en augustus strijkt Lakedance, het meest zomerse festival van het zuiden, weer tweemaal neer aan het water bij Aquabest.

De aftrap van het zomerseizoen vindt plaats op zaterdag 9 juni tijdens de eerste editie van het festival, waarna Lakedance op zaterdag 11 augustus weer terugkeert voor haar tweede editie in 2012. Bekijk nu de officiŽle trailer:De voorverkoop van Lakedance start op donderdag 5 januari 2012. Tickets voor de editie op 9 juni zijn verkrijgbaar voor 35 euro (ex. Fee). Wie naar beide edities van het festival wil, is beter uit met het duo-ticket voor slechts 55 euro (ex. Fee). Tickets kunnen worden besteld via firstvision.nl/tickets.

In samenwerking met het NH-Hotel bij Best is het Lakedance hotelarrangement ook deze zomer weer verkrijgbaar. Met dit arrangement voorzie je jezelf van een regulier ticket voor Lakedance op zaterdag en een lekker ontbijt op zondag. Verder heb je een late check-out, kan je een frisse duik nemen in het zwembad en tot rust komen in de sauna.

Om het hotelarrangement te reserveren kun je telefonisch contact opnemen met NH-Hotel Best via +31(0)499 334612 of per e-mail via nhbest@nh-hotels.com.