Nieuws van Electric Orange
Meer informatie »
22-04-2016 // ELECTRIC ORANGE NAAR BEURSGEBOUW!
Electric Orange verhuist naar een nieuwe locatie! Woensdag 27 april, tijdens Koningsdag, vindt Electric Orange plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Vanwege de zeer slechte weersvoorspellingen en om toch een echte oranje sfeer op het festival te kunnen garanderen is door de organisatoren First Vision en Par-T besloten om het festival te verplaatsen naar een indoor locatie in (...)
Lees meer
Meer informatie »
26-03-2015 // Electric Orange haalt Nicky Romero naar Eindhoven!
Electric Orange, geboren op Koninginnedag 2013 keert op Koningsdag 2015 in een grootse festival variant terug in het centrum van Eindhoven. Op het voorheen door Philips gebruikte Lighting terrein, tussen de Mathildelaan en de Lichtstraat, slaan de makers van Lakedance, 7th Sunday Festival en Extrema Outdoor de handen ineen om een oranje spektakel te creŽren wat zal inslaan als (...)
Lees meer
Meer informatie »
16-05-2013 // Electric Orange After Movie en foto's online!
Op 29 & 30 april 2013, beter bekend als Koninginnedag en nacht organiseerde First Vision HET Oranjefeest van Eindhoven; Electric Orange! De officiŽle after movie staat nu online en bekijk je hier! De volledige foto reportage staat ook online en daarvoor klik je hier!
Lees meer
Meer informatie »
25-04-2013 // Electric Orange Timetable & Afterparty
Over minder dan een week is het zover! Op 29 en 30 april 2013 kleurt heel Nederland weer oranje. Electric Orange heeft het genoegen om het Stadhuisplein om te toveren tot het meest oranje plein van Eindhoven. Met een knallende line up gedurende Q-Night- en Day wordt het laatste feest ter ere van onze Koningin een gegarandeerd succes.
Lees meer
Meer informatie »
04-04-2013 // Electric Orange: Q-Night&Day in Eindhoven
Op maandag 29 en dinsdag 30 april 2013 staat voor het laatst de Koningin centraal en daar hoort een groots en knallend feest bij. First Vision, de organisatie achter Lakedance en Frequence, presenteert met gepaste trots haar nieuw en gratis toegankelijke concept 'Electric Orange' bij het Stadhuisplein in hartje Eindhoven. Op zowel Koninginnenacht als dag brengt First Vi (...)
Lees meer