Nieuws van Masquerade Midnight
Meer informatie »
30-10-2014 // Masquerade Midnight, 31.12.14, Aquabest
Woensdag 31 december wordt het jaar weer volledig in stijl afgesloten met inmiddels al de vijfde editie van Masquerade Midnight. Het all-inclusive feest vol diversiteit en een intieme sfeer start ook dit jaar aan de vooravond van een nieuw jaar met mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden. De drank is inbegrepen, hapjes zijn aanwezig in de vorm van een buffet en een grote vu (...)
Lees meer
Meer informatie »
05-01-2014 // Masquerade Midnight: Bedankt & Foto's online!
Masquerade Midnight, wat een fantastische jaarwisseling hebben we weer met zijn allen beleefd! Bedankt voor de gezellige bijdrage aan deze bruisende avond en tot volgend jaar! De foto's staan online en bekijk je hier.
Lees meer
Meer informatie »
28-12-2013 // Masquerade Midnight: Final info & Timetable
Op dinsdag 31 december 2013 wordt het jaar volledig in stijl afgesloten op een uitverkochte editie van Masquerade Midnight: An All Inclusive New Years Eve. Met traditionele oliebollen, sprankelende champagne en een knallende vuurwerkshow wordt het nieuwe jaar samen met vrienden en familie op een magische manier ingeluid. Masquerade Midnight presenteert hierbij de timetable en a (...)
Lees meer
Meer informatie »
04-12-2013 // Masquerade Midnight: Uitverkocht!
Alle kaarten voor Masquerade Midnight op 31-12-2013 zijn verkocht. Santé!
Lees meer
Meer informatie »
28-10-2013 // Masquerade Midnight: Website & Line-up
Dinsdag 31 december 2013 is het tijd voor een magische afsluiting van een bewogen jaar met mooie herinneringen en nieuwe doelen. Masquerade Midnight #4, aan het water van Aquabest bij Beachclub Sunrise geeft met haar all-inclusive concept, invulling aan een perfecte oud & nieuw viering. Met uitverkochte voorgaande jaren in het geheugen maakt First Vision zich op voor de overtre (...)
Lees meer
Meer informatie »
02-01-2013 // Bedankt voor een geweldig Oud & Nieuw!
Met een stijlvol en ontzettend gezellige derde editie van Masquerade Midnight laat First Vision het jaar 2012 achter zich en heeft het 2013 op prachtige wijze ingeluid. First Vision wil alle bezoekers bedanken voor weer een geweldige editie van Masquerade Midnight en wenst iedereen een gelukkig, gezond en zonovergoten 2013 toe!
Lees meer
Meer informatie »
28-12-2012 // Masquerade Midnight final info
Na de gezellige kerstdagen leeft de jaarwisseling al volop in ieders gedachte. Maandag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met la troisième édition van het all-inclusive Masquerade Midnight. Met een diversiteit aan vernieuwende acts, volop aandacht voor beleving en een uitverkocht huis belooft Masquerade Midnight een knallend begin van het nieuwjaar te brengen. (...)
Lees meer
Meer informatie »
23-12-2012 // Masquerade Midnight is uitverkocht
Alle kaarten voor Masquerade Midnight op 31 december 2012 zijn verkocht. Wij wensen iedereen alvast een hele feestelijke jaarwisseling!
Lees meer
Meer informatie »
19-11-2012 // Masquerade - Website en line up online
Maandag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met la troisième édition van het all-inclusive Masquerade Midnight. Aan het water van Aquabest, bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend, gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit en is een sfeervolle beleving de bordeauxrode draad door deze nacht! Masquerade présente avec fierté een swingende line up van Choco (...)
Lees meer
Meer informatie »
21-09-2012 // Masquerade - New Years Midnight
Op maandag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met de derde editie van het all-inclusive Masquerade Midnight. Aan het water van Aquabest, bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend, gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit en is een sfeervolle beleving de rode draad door deze nacht!
Lees meer
Meer informatie »
31-12-2011 // Bedankt! Masquerade Midnight was geweldig!
Met de tweede editie van Masquerade Midnight hebben we het jaar 2011 afgesloten en treden we 2012 binnen met een knal. Heerlijke muziek, ouderwetse gezelligheid en een stijlvol publiek waren dé ingrediënten voor een prachtige avond aan het water bij Aquabest. We willen iedereen bedanken en wensen je een gelukkig, gezond en zonovergoten 2012!
Lees meer
Meer informatie »
14-12-2011 // Masquerade Midnight presenteert time-table en meer
First Vision sluit op zaterdag 31 december het jaar af in stijl met de tweede editie van het all-inclusive feest Masquerade Midnight. Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend vormen samen het sfeervolle decor van deze stijlvolle belevenis. Franky Rizardo, het fameuze raspaardje van Defected, Rene Amesz, Isis (100%) en het live genootschap van Late Night Jam geven acte de présen (...)
Lees meer
Meer informatie »
08-11-2011 // Masquerade Midnight: Een stijlvol oud & nieuw
Op zaterdag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met de tweede editie van het all-inclusive Masquerade Midnight. Aan het water van Aquabest, bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend, gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit met smaakmakers als Franky Rizardo, Rene Amesz, Isis (100%) en het imposante gezelschap van Late Night Jam. First Vision trekt weer a (...)
Lees meer
Meer informatie »
24-08-2011 // Masquerade Midnight voorverkoop gestart
Zaterdag 31 december zal de 2de editie van Masquerade Midnight plaatsvinden bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend op Aquabest. Masquerade Midnight is een stijlvol en all-inclusive oud&nieuw feest waar kwaliteit voor kwantiteit gaat. Proost!
Lees meer
Meer informatie »
02-01-2011 // Foto's Masquerade Midnight online
De foto's van Midnight Masquerade staan online.
Lees meer
Meer informatie »
31-12-2010 // Masquerade Midnight is uitverkocht!
Alle tickets voor Masquerade Midnight zijn verkocht. Er is dus geen deurverkoop op de avond. Have fun!
Lees meer